Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
Kwaliteitscontrole Vraag een offerte aan
Thuis -

Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Kwaliteitscontrole

 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  U.S. ASTM F963-11
 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  FORMAMIDE
 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  EN71,2,3
 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  CE
 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  EN71
 • China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd certificaten
  REACH
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-155-6391-6355

Profiel QC

QC/Technical Steun

 

Fabriekscontrole:

  

Elk product ondergaat honderden tijden die alvorens de fabriek tot geen lichtste probleem te laten testen. Na het bemonsteren van en het testen van vervaardigde producten moet door de Inspectie van het de Kwaliteitsbureau van China gaan Nationale. De inspectieafdeling zal meer dan drie keer vóór verzending voor elk product ontdekkenkan de opsporing door dan het pakket levering, is de verpakking ook zeer professioneel proces om de veiligheid tijdens het verschepen ervoor te zorgen.

Garantie:

 

De waarborg van de onze meeste producten is één jaar. Alvorens uit te verschepen, zijn alle geverifieerde goederen dubbel geweest. Onze testingenieur zal kwaliteit, met inbegrip van controle de basisfunctie van de hardware en de software, de verschijning, de verpakking, de noodzakelijke toebehoren en de de stopnorm van de machtsadapter controleren.  Na de controle van de afwerkingskwaliteit, zal ons QC materiaal zorgvuldig kwaliteitscontrole doen en zal ons eigen QC etiket in de vorm van maand/datum/jaar op elk product kleven.

Als u om het even welk gebruikend probleem van de producten hebt die van ons kopen, gelieve te koppelen eerst aan ons terug, en wij zullen de kwestie met u bespreken. Via onze technische ondersteuning, kunnen wij uw gebruikend probleem via onze technische ondersteuning in de meesten van gevallen blootleggen.

Verloren Producten:

Als de producten die in levering worden verloren worden, of u nog uw punt niet lange tijd wordt, gelieve onze geschikte klantenservice te contacteren. Wij zullen dit ZO VLUG MOGELIJK behandelen. Gelieve te behandelen het niet helemaal alleen, willen wij u communiceren met ons. Gewoonlijk, zullen wij het volgen geschikt aantal en volgende verbinding voorzien. Als de producten die op de manier worden verloren worden en wij krijgen bevestig van koeriers, zullen wij het opnieuw leveren voor uw producten schikken. Als u schip het door uitdrukkelijk, dan wilt moet u uitdrukkelijke verschepende prijs betalen.

Vragen over de Producten

Q. Wat worden de Zachte Schuimtegels gemaakt van?
A. de zachte Schuimtegels worden gemaakt van een schuim niet-toxisch van EVA (ethyleen vinylacetaat).  EVA bevat geen plastificeermiddelen zoals BPA of phthalates.  Wij hebben een steekproef van onze matten gehad die door een onafhankelijk het testen laboratorium worden getest en de resultaten tonen aan dat het vrij formamide is.

Q. Zijn de Zachte Schuimtegels waterdicht?
A. de zachte Schuimtegels worden gemaakt van een gesloten schuim van celeva en de tegels zijn volledig waterdicht. De zachte Schuimtegels kunnen in kelderverdiepingen of op gebieden worden gebruikt waar de morserijen voorkomen. Om het even welk water op de Zachte Schuimtegels zal enkel op de oppervlakte zitten.

Q. Zijn de matten veilig voor jonge geitjes?

 

A. De matten worden gemaakt van een niet-toxisch schuim van EVA dat in de producten van vele verschillende kinderen wordt gebruikt.  De matten zijn getest om stuk speelgoed veiligheidsnorm te ontmoeten.  Wij hebben een steekproef van onze matten gehad die door een onafhankelijk het testen laboratorium worden getest en de resultaten tonen aan dat het vrij formamide is.

EN71 - De Norm van Europa

Europese standaarden 71 specificeert veiligheidsvoorschriften voor speelgoed. [1] Naleving van de norm wordt juridisch voor alle speelgoed vereist dat in de Europese Unie wordt verkocht. [2]

De norm is gepubliceerd in 13 delen:

 • EN 71-1: Mechanisch en fysische eigenschappen
 • EN 71-2: Brandbaarheid
 • EN 71-3: Specificatie voor migratie van bepaalde elementen
 • EN 71-4: Experimentele reeksen voor chemie en daarmee verband houdende activiteiten
 • EN 71-5: Chemisch speelgoed (reeksen) buiten experimentele reeksen
 • EN 71-6: Grafische symbolen voor leeftijdswaarschuwing etikettering
 • EN 71-7: Vingerverven
 • EN 71-8: Schommeling, dia's en gelijkaardig activiteitenspeelgoed voor binnen en openluchtfamilie binnenlands gebruik
 • EN 71-9: Organische chemische samenstellingen – Vereiste
 • EN 71-10: Organische chemische samenstellingen – Steekproefvoorbereiding en extractie
 • EN 71-11: Organische chemische samenstellingen – Methodes van analyse
 • EN 71-12: N-Nitrosamines en n-Nitrosatable Substanties
 • EN 71-13: Reukraadsspelen, kosmetische uitrustingen en gustative spelen

 

BEREIK - De Norm van Europa

Formamide - de Norm van de V.S.