Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Qingdao Hongde New Material Co., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Handelsmaatschappij,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Zacht-tegels/HONGDE

 • Aantal werknemers

  100~200

 • Jaarlijkse omzet

  10000000-35000000

 • Opgericht Jaar

  2005

 • Export pct

  90% - 100%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-155-6391-6355

Inleiding

Hoe wij begonnen

Gevestigd in 2005, zijn wij, de INDUSTRIEco. van QINGDAO HONGDE, Ltd (Co., Ltd van QINGDAO HONGDE NIEUW MATERIEEL) een professionele fabrikant en een exporteur van EVA, pvc & XPE schuimproducten die, die meer dan 10.000 vierkante meters van land behandelen en een uitstekend milieu van productie en vervoer hebben.

 

 

China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons producten gamma van Eva, pvc & xpe brengt matten, vloermatten, oefeningsmatten, anti-moeheidsmatten, en bouwstenen aan andere huishoudenproducten in verwarring, die goed zowel in binnenlandse als overzee markten verkopen. Op basis van wederzijdse voordelen, kunnen wij zowel de goede diensten als de hoogste kwaliteitsproducten verlenen aan concurrerende prijzen.

 

Niet-toxische en duurzame Eva aan concurrerende prijs biedt een populair en veelzijdig materiaal voor alles van tapijten aan bevorderingsgiften aan. Wat meer, de specificaties, de kleuren en de inhoud is kan van uw eigen vereisten variëren. Met concurrerende prijs, eerste tariefuitrusting, ruime grondstoffen en professioneel ontwerp, beheer & marketing, kunnen wij orden aan de laagste mogelijke prijzen uitvoeren. Meer dan 200 geschoolde arbeiders en het gespecialiseerde QA personeel bieden u genoeg geloof voor grote orden aan. Op tijd laten de levering en onze maandelijkse capaciteit meer dan 50 containers ons toe om dringende eisen te ontmoeten.

Geschiedenis

China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Ons producten gamma van het schuim van Eva & xpe schuimt raadselmatten, zachte tegels, zachte houten tegels, vloermatten, oefeningsmatten, anti-moeheidsmatten, en bouwstenen aan andere huishoudenproducten, die goed zowel in binnenlandse als overzee markten verkopen. Op basis van wederzijdse voordelen, kunnen wij zowel de goede diensten als de hoogste kwaliteitsproducten aan concurrerende prijzen verlenen.

 

 

Omvat laag en hoog schuim, lage hardheid en hoog hardheidsschuim, lage elasticiteit en hoog elasticiteitsschuim, laag aandeel en hoog aandeelschuim, gesloten cel en open celschuim en van het Textuurschuim bladen. Zij worden wijd gebruikt in sportenschoenen, oorzakelijke schoenen, pantoffels, speelgoed, sportieve goederen, fitness materiaal, de producten van watersporten, Gymnastiek- matten en de industrie van verpakking, zakken & gevallen, ambachten, architecturale decoratie en marine. Het milieuvriendelijke vuurvaste schuim, het ANTISTATISCHE schuim, het antistatische schuim van Fireproof&, het schuim van de schokabsorptie, het Antibacteriële schuim, het bestand schuim Op hoge temperatuur en het open celschuim worden ook wijd gebruikt in de industrieën van elektronika, auto's, het verschepen en architecturale decoratie.

 

 

Ons Team

Geavanceerd Laboratorium & Onderzoek

 

China Qingdao Hongde New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0