Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
FAQ Vraag een offerte aan
Thuis - FAQ - Q4: Installatie FAQ

Q4: Installatie FAQ

September 7, 2021

A4:

 

Q1. Moeten de oppervlakten worden voorbereid?

A. de zachte tegels vereist vrijwel geen voorbereiding om, geen behoefte aan pre-screed bestaand beton te leggen. Ideaal voor ongelijke vloeren! Leg direct op houten vloeren, kort gras, terrastegels, het decking, tapijt, beton, bedekkend enz.

 

Q2. Kunnen de schuimmatten onderaan permanent worden bevestigd?

A. Ja, adviseren wij NEC goedgekeurde tweezijdige het bevestigen band voor het bevestigen onderaan het schuimmatten van EVA.

BELANGRIJK

Het is raadzaam om a1/4-duimhiaat rond uw vloeroppervlak te verlaten om voor uitbreiding toe te staan en het risico te verminderen van matten het opheffen.

 

Q3. Kunnen de matten hierboven onder vloer het verwarmen worden gepast?

A. Hoewel wij onze zachte matten op verwarmde vloeren hebben gelegd, adviseren wij vindend alternatieve bevloering voor permanente binnenlandse installaties op verwarmde vloeren. Om scheefgetrokken oppervlakten en condensatieschade te verhinderen, verzeker gelieve om ruimte voor uitbreiding/samentrekking van vloertegels te verlaten en luchtdicht niet te verzegelen.

 

Q4. Kunnen de schuimmatten om te passen worden gesneden?

A. Ja, kunnen de matten voor een douanepasvorm worden gesneden. In dit geval zou u moeten en opdracht geven en meer dan een weinig uw ruimtegrootte langs twee muren in orde maken in ruimte het gebruiken. De mat wordt gemakkelijk gesneden gebruikend een mes van Stanley of een nutsmes en een rechte rand. Wanneer het snijden verlaten de matten minstens a1/4-duimhiaat (6-9 mm) tussen de mat en de muur voor om het even welke uitbreiding.

 

Q5. Hoe lang duren de matten?

A. Onze het schuimmatten van EVA zijn zeer duurzaam en zouden vele jaren in redelijke voorwaarden moeten duren. Nochtans, zijn zij niet onverwoestbaar en kunnen permanent of zelfs besnoeiing door scherpe voorwerpen zoals de schoenen van de stilettohiel worden gekarteld. A1 de waarborg van jaarfabrikanten wordt voorzien van al onze matten voor uw vrede van mening.

 

Q6. Wat is de beste manier om de matten schoon te maken?

A. Voor droog vuil, het stof en het is best verwart om de matten te vegen of te zuigen. Voor koppige vuil en morserijen, is het best om de matten met een vochtige doek en een mild detergens af te vegen.