Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
FAQ Vraag een offerte aan
Thuis - FAQ - Q3: FAQ over EVA Soft Tiles

Q3: FAQ over EVA Soft Tiles

September 7, 2021

A3:

 

 

Q1. Wat worden de Zachte Schuimtegels gemaakt van?

A. de zachte Schuimtegels worden gemaakt van een schuim niet-toxisch van EVA (ethyleen vinylacetaat). EVA bevat geen plastificeermiddelen zoals BPA of phthalates. Wij hebben een steekproef van onze die matten gehad door een onafhankelijk het testen laboratorium worden getest en de resultaten tonen aan dat het vrij formamide is.

Q2. Zijn de Zachte Schuimtegels waterdicht?

A. de zachte Schuimtegels worden gemaakt van een gesloten schuim van celeva en de tegels zijn volledig waterdicht. De zachte Schuimtegels kunnen in kelderverdiepingen of op gebieden worden gebruikt waar de morserijen voorkomen. Om het even welk water op de Zachte Schuimtegels zal enkel op de oppervlakte zitten.

Q3. Zijn de matten veilig voor jonge geitjes?

A. De matten worden gemaakt van een niet-toxisch schuim van EVA dat in de producten van vele verschillende kinderen wordt gebruikt. De matten zijn getest om stuk speelgoed veiligheidsnorm te ontmoeten. Wij hebben een steekproef van onze die matten gehad door een onafhankelijk het testen laboratorium worden getest en de resultaten tonen aan dat het vrij formamide is.

Q4. Kan ik verschillende matten combineren?

A. Ja, gewoonlijk kunnen de matten van dezelfde grootte, de dikte en de met elkaar verbindende rand worden gebruikt samen om een totaal unieke vloer te maken! Kijk ons voor ‚compatibel systeem met‘ op de productpagina om compatibele producten te zien.

Q5. Kunnen de schuimmatten buiten worden gebruikt?

A. Wij adviseren onze het schuimmatten van EVA gebruikte buitenkant als slechts noodoplossing zijn. Alle rubber en pvc-tegels kunnen buiten permanent worden gebruikt.