Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
FAQ Vraag een offerte aan
Thuis - FAQ - Q2: Wat is EVA?

Q2: Wat is EVA?

September 7, 2021

A2:  EVA is één van de materialen als uitgebreid rubber of schuimrubber algemeen worden bekend dat. Het schuim van EVA wordt gebruikt zoals opvullend in materiaal voor diverse sporten zoals skilaarzen, fietszadels, hockeystootkussens, het in dozen doen en gemengde vechtsportenhandschoenen en helmen, wakeboard laarzen, waterskilaarzen, hengels en de handvatten van de visserijspoel. Het wordt typisch gebruikt als schokbreker in sportenschoenen, bijvoorbeeld. Het wordt gebruikt voor de vervaardiging van vlotters voor commercieel vistuig zoals ringzegen (zegen die vissen) en haringnetten. Bovendien wegens zijn drijfvermogen, heeft EVA zijn manier eyewear in niet-traditionele producten zoals het drijven gemaakt. Het wordt ook gebruikt in de photovoltaicsindustrie als inkapselingsmateriaal voor kristallijne siliciumzonnecellen in de vervaardiging van photovoltaic modules. De pantoffels en sandals van EVA zijn populair, zijnd lichtgewicht, gemakkelijk, geurloos, glanzend zich te vormen, en goedkoper in vergelijking met natuurrubber. In hengels, wordt EVA gebruikt om handvatten op het staaf-uiteinde eind te construeren. EVA kan als substituut voor cork in vele toepassingen worden gebruikt.

 

De emulsies van EVA zijn polyvinyl acetaat (PVAc) copolymeren op vinylacetaat (VAM) worden gebaseerd intern plastized met vinylacetaatethyleen (VAE die). Het PVAccopolymeer is kleefstoffen in verpakking, textiel, boekbinden voor het plakken van plastic films, metaaloppervlakten worden gebruikt, geeft het met een laag bedekte document en als redispersible poeder in pleister en cement dat terug.

EVA wordt ook gebruikt in deklagenformulering van goede kwaliteits binnenlandse drijvende verven bij de primaire verspreider van 53%.

De hydrolyse van EVA geeft ethyleen vinylalcohol (EVOH) copolymeer.

 

Ander gebruik


EVA wordt gebruikt in orthotics, brand veilige sigaretten (FSC), surfplank en skimboard tractiestootkussens, en voor de productie van sommige kunstbloemen. Het wordt gebruikt als koude stroomverbeteraar voor diesel en separator in HEPA-filters. EVA kan gemakkelijk van bladen worden gesneden en aan vorm worden gevormd. Het wordt ook gebruikt om thermoplastische mouthguards te maken die in kokend water voor een gebruiker-specifieke pasvorm zacht worden. Het wordt ook gebruikt voor het conditioneren van en het waterdicht maken van leer. [2] Extra gebruik is in het maken van nicotine transdermal flarden aangezien het copolymeer goed met andere agenten aan vormgel zoals substanties bindt.