Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Hongde New Material Co., Ltd 86-155-6391-6355 sales@soft-tiles.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is Formamide?

Wat is Formamide?

May 28, 2015

Wat is Formamide?

België begon met het debat met de beslissende autoriteiten van dat land van verkoop om het even welke tapijten puzzlefoam terug te trekken toe te schrijven aan de aanwezigheid van schadelijke deeltjesformamide, een industrieel chemisch carcinogeen. België voorziet een Europese maatregel die het verbod vanaf 2013 van formamide in alle de EU-landen voorziet.

Deze die matten, uit reuzeraadselstukken worden samengesteld worden alle kleuren gemaakt van een soort rubberachtig plastiek gelijkend op dat gebruikt voor bevloering of openluchtcentra gymnastiek- matten. Om hen flexibeler te maken, kan formamide worden toegevoegd, beschreven een substantie als „schadelijk indien geïnhaleerd of opgenomen, irriterend voor ogen en huid „, zoals reeds in 2009 voor Belgische aan de kaak had gesteld, Italiaanse Portugees van de consument en Spaans. En de kinderen zijn bijzonder kwetsbaar omdat het voor een jong kind om in hun mond gemeenschappelijk is te zetten wat er ook het zij raakt is. Dit type van schuim is, daarom, vooral giftig. Het is gemakkelijk om deze stukken te verwijderen en hen te zetten in hun monden.

Formamide is ook één van de substanties als „CMR (carcinogeen en/of mutageen of giftig aan reproductie) worden bekend voor de Europese Unie, als reproductieve giftige stof die. Het gebruik van CMR-substanties in speelgoed zal in alle landen van de Europese Unie vanaf Juli 2013 in het kader van een richtlijn worden belemmerd van kracht werd in de zomer van 2009.

Wanneer zuiver, is formamide als kleurloze vloeibaar en kleverig, met een lichte ammoniakgeur, oplosbaar in water. Het kan in het lichaam door inhalatie van zijn dampen maar ook door de huid en door opname worden geabsorbeerd. Onder deze zuivere vorm, wordt zijn giftigheid bewezen. Voor blootstelling van korte duur, is het irriterend aan ogen en huid. Het kan het centrale zenuwstelsel ook beïnvloeden. Formamide wordt niet geclassificeerd aangezien een carcinogeen door het Internationale Bureau voor Onderzoek naar Kanker (IARC), een agentschap van de WGO, die „zegt niet de kankerverwekkendheid van deze substantie tot op heden“ heeft geëvalueerd. Nochtans, hebben de officiële organisaties van de V.S. een verband tussen deze substantie en sommige kanker, met inbegrip van lever gevestigd, in geteste dieren.